Samenwerken aan herstel

Samen met u werk ik vanuit uw hulpvraag naar een vooraf vastgesteld doel. Hierbij ben ik degene die de voorwaarden zal scheppen voor het goed kunnen functioneren van spieren en gewrichten. Een behandelplan voor u op maat voor een gezond en beter bewegen.

Over Marjan van der Wardt

Gezien mijn interesse in het functioneren van het bewegingsapparaat heb ik na de opleiding fysiotherapie 1983 de opleiding manuele therapie in 1989 afgerond. Ik werk volgens de richtlijnen van het KNGF, ik ben BIG geregistreerd 09035443304, sta geregistreerd in het CKR en ben aangesloten bij de NVMT. Voor het behouden van de registratie als manueeltherapeut volg ik de nodige cursussen. Hiernaast heb ik cursussen gedaan in verband met chronische pijn, medische trainingstherapie en cursussen in verband met mobilisaties van het zenuwstelsel.

Door de opleiding tot manueel therapeut heb ik een bredere kijk gekregen op de oorzaken en gevolgen van ziekten en beperkingen op het orthopedische vlak. Ik beoordeel en behandel de gewrichten van de wervelkolom en armen en benen in samenhang met elkaar en beoordeel pijn ten aanzien van uw beperkingen. Meestal is het effect van de behandeling direct merkbaar. Wanneer gewrichten weer beter functioneren kunnen spieren hun functie weer beter uitoefenen en merkt u dit direct in uw houding en beweging.

Het toepassen van dry needling is een bijzondere aanvulling op mijn werk als fysio/manueeltherapeute.

Maak een afspraak met Marjan